Recept
« Terug naar recepten
Bouillon met pepertjes
PT30M
Bouillon met pepertjes
Een heerlijk bouillon met pepertjes recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Annemien
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Soepen - met Groente
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Libelle
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Bouillon met pepertjes te bereiden
1. Fruit de sjalotringetjes in een beetje olijfolie. Doe er het pepertje en de gemberwortel bij, laat kort bakken.
2. Schenk er de kippenbouillon en de sojasaus bij. Breng aan de kook.
3. Doe er de wortels bij. Laat 3 minuten koken. Doe er de sojascheuten bij. Laat 2 minuten koken. Voeg er de maïs en de lente-uitjes aan toe. Breng op smaak met peper en zout. Laat goed doorwarmen.
4. Werk af met de lente-uitjes en serveer goed heet.
2. Schenk er de kippenbouillon en de sojasaus bij. Breng aan de kook.
3. Doe er de wortels bij. Laat 3 minuten koken. Doe er de sojascheuten bij. Laat 2 minuten koken. Voeg er de maïs en de lente-uitjes aan toe. Breng op smaak met peper en zout. Laat goed doorwarmen.
4. Werk af met de lente-uitjes en serveer goed heet.