Recept
« Terug naar recepten
Bouillon uit Lazio
PT20M
Bouillon uit Lazio
Een heerlijk bouillon uit lazio recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Bouillon uit Lazio te bereiden
Deze bouillon is een specialiteit uit Lazio, de streek rond Rome.
Breng het water aan de kook met de bouillonblokjes. Ondertussen klop je de eieren met de kaas, wat zout en flink wat nootmuskaat. Giet dit mengsel in de kokende bouillon. Roer hevig dooreen met een vork of een klopper. Laat nog enkele minuutjes op een zacht vuurtje staan, maar blijf roeren. Giet de soep in een voorverwarmde soepkom.
Breng het water aan de kook met de bouillonblokjes. Ondertussen klop je de eieren met de kaas, wat zout en flink wat nootmuskaat. Giet dit mengsel in de kokende bouillon. Roer hevig dooreen met een vork of een klopper. Laat nog enkele minuutjes op een zacht vuurtje staan, maar blijf roeren. Giet de soep in een voorverwarmde soepkom.