Recept
« Terug naar recepten
Boursinkip
PT30M
Boursinkip
Een heerlijk boursinkip recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marleen van Bree
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
6 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
12
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
marleen
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Boursinkip te bereiden
Snijd de kipfilet aan stukken en braad deze zachtjes aan.
Voeg de ui en knoflook toe en laat deze meebakken.
Voeg dan de in stukken gesneden champignons toe, en laat even smoren.
Voeg dan de bloem toe, laat even meebakken (als een roux) en voeg dan de bouillon toe.
Dan de boursin, witte druiven en een scheut witte wijn.
Net voor het opdienen de cashewnoten toevoegen.
Voeg de ui en knoflook toe en laat deze meebakken.
Voeg dan de in stukken gesneden champignons toe, en laat even smoren.
Voeg dan de bloem toe, laat even meebakken (als een roux) en voeg dan de bouillon toe.
Dan de boursin, witte druiven en een scheut witte wijn.
Net voor het opdienen de cashewnoten toevoegen.
Mijn kookverhaal (Marleen van Bree)
Lekker als warm vlees bij een buffetje. of met stokbrood. Vul eens een pasteitje met dit gerecht, ook heerlijk.
gerrie1957 zegt: