Recept
« Terug naar recepten
Brabantse hachee
PT180M
Brabantse hachee
Een heerlijke stoofpot voor de wintermaanden!
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
180 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
92
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
libelle
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Brabantse hachee te bereiden
Bestrooi het vlees met zout en peper en bak het in boter in 10 minuten rondom bruin. Schep het vlees uit de pan en houd het warm. Bak ui en knoflook 8 minuten in het achtergebleven braadvet. Leg het vlees terug in de pan, strooi de bloem erover en schep alles goed om. Verwarm de bouillon en schenk deze in de pan. Voeg ontbijtkoek, kruidnagels, laurier en azijn toe en laat de hachee afgedekt op zacht vuur 21/2 uur stoven. Serveer de hachee met gekookte aardappelen of een romige aardappelpuree.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Anna zegt:
Als je een account hebt aangemaakt kun je naar hartelust printen door op het "printicoontje" (boven in de balk) te klikken.
Veel plezier op KookJij en fijne feestdagen!!
Groetjes,
Anna
KookJij.:o
rob zegt:
Liske zegt:
suzette zegt:
paula zegt:
ctol-hoedt zegt: