KookJij

Broccoli en bloemkool met quorn

Een heerlijk broccoli en bloemkool met quorn recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Bijgerechten - Groenten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Thailand
Keuken: Oosterse
Bron: thaiskookboekje
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Broccoli en bloemkool met quorn te bereiden

Kook de broccoli en bloemkool in een pan met ruim kokend water en wat zout in 4 minuten beetgaar.Spoel ze met koud water af in een vergiet en laat ze uitlekken.Pel en snipper de sjalot.Snijd de spaanse peper overlangs doormidden,verwijder de zaadjes en snijd het vruchtvlees in stukjes.Schil de gemberwortel en rasp hem fijn.Verhit de olie in een wok en bak de quorn,sjalot,spaanse peper en gember 3 minuten.Warm de broccoli en bloemkool mee.Breng het gerecht op smaak met de sojasaus en suiker.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst