Recept
« Terug naar recepten
Broccoli en bloemkool met quorn
PT20M
Broccoli en bloemkool met quorn
Een heerlijk broccoli en bloemkool met quorn recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Groenten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
7
Herkomst:
Thailand
Keuken:
Oosterse
Bron:
thaiskookboekje
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Broccoli en bloemkool met quorn te bereiden
Kook de broccoli en bloemkool in een pan met ruim kokend water en wat zout in 4 minuten beetgaar.Spoel ze met koud water af in een vergiet en laat ze uitlekken.Pel en snipper de sjalot.Snijd de spaanse peper overlangs doormidden,verwijder de zaadjes en snijd het vruchtvlees in stukjes.Schil de gemberwortel en rasp hem fijn.Verhit de olie in een wok en bak de quorn,sjalot,spaanse peper en gember 3 minuten.Warm de broccoli en bloemkool mee.Breng het gerecht op smaak met de sojasaus en suiker.