Verdeel de rijst over de borden en schep daar overheen de groentecurry.
Strooi dan de koriander, basilicum en pinda's er over.
Recept
« Terug naar recepten
Broccoli in rode Curry
PT45M
Broccoli in rode Curry
Een heerlijk broccoli in rode curry recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Thailand
Keuken:
Oosterse
Bron:
Telegraaf dd 280113 (Smaak van Wilbrink)
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Broccoli in rode Curry te bereiden
1).Kook de rijst gaar volgens de regelen der kunst.
2).Verhit de olie in de wok en voeg toe de rode curry en laat die goed doorfruiten. Veel roeren.
3).Voeg toe de kokosmelk en de ketjap en breng dat aan de kook.
4).Voeg dan de groentes toe en laat die 10 minuten aan de kook
2).Verhit de olie in de wok en voeg toe de rode curry en laat die goed doorfruiten. Veel roeren.
3).Voeg toe de kokosmelk en de ketjap en breng dat aan de kook.
4).Voeg dan de groentes toe en laat die 10 minuten aan de kook