Recept
« Terug naar recepten
Brood-kaasspiesjes
PT20M
Brood-kaasspiesjes
Een heerlijk brood-kaasspiesjes recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
libelle
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Brood-kaasspiesjes te bereiden
1. Snij het brood en de uitgelekte mozzarellabolletjes in plakjes van ongeveer 1/2 cm. Bestrijk de sneetjes brood met olijfolie en bestrooi ze met gehakte peterselie en lente-ui. Leg op elk plakje kaas een blaadje salie en kruid met peper uit de molen en zout.
2. Rijg het brood en de kaas op spiesjes.
3. Leg de spiesjes 5 minuten onder de ovengrill (of op aluminiumfolie op de barbecue). Serveer warm, met een lichte kruidenvinaigrette.
Ook lekker met andere (harde) kaas, in blokjes of plakjes (even groot als de sneetjes brood).
2. Rijg het brood en de kaas op spiesjes.
3. Leg de spiesjes 5 minuten onder de ovengrill (of op aluminiumfolie op de barbecue). Serveer warm, met een lichte kruidenvinaigrette.
Ook lekker met andere (harde) kaas, in blokjes of plakjes (even groot als de sneetjes brood).