Recept
« Terug naar recepten
Brood met rozijnen en krenten
PT50M
Brood met rozijnen en krenten
Een heerlijk brood met rozijnen en krenten recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
50 min
Personen:
... personen
Categorieën:
- > Brood - Bakken
- > Speciale gelegenheden - Pasen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Brood met rozijnen en krenten te bereiden
Bloem en bakpoeder eerst goed mengen.
Vervolgens alle ingredienten toevoegen.
Meng dit alles zeer goed.
Besmeer de bakvorm met boter en bestrooi met bloem.
Leg het deeg in de bakvorm en nu maar de oven in.
Bak +/- 50 min in een voorverwarmde oven op 200 gr.
Vervolgens alle ingredienten toevoegen.
Meng dit alles zeer goed.
Besmeer de bakvorm met boter en bestrooi met bloem.
Leg het deeg in de bakvorm en nu maar de oven in.
Bak +/- 50 min in een voorverwarmde oven op 200 gr.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
derbyke zegt:
gea zegt:
derbyke zegt:
flavia zegt:
derbyke zegt:
voor jou ook een fijne week, bakken of kokkerellen of gewoon genieten van het zalige weer :):p
spanky zegt:
derbyke zegt:
spanky zegt:
derbyke zegt:
fabita zegt:
Gr.:);)
Hilde Dumont zegt: