Recept
« Terug naar recepten
Broodje romige zalm ei
PT15M
Broodje romige zalm ei
Een heerlijk broodje romige zalm ei recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Ontbijt & Lunch - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
7
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Broodje romige zalm ei te bereiden
Kook de eieren 4 minuten zacht in koken water. Halveer de broodjes en rooster de licht onder grill. Verhit een droge koekenpan en verwarm hierin de zalmplakjes aan één kant in ongeveer 20 seconden. Roer de lente-ui door de mascarpone. Leg de zalm op de onderste helft van het broodje en schep een lepel mascarpone op de zalm. Pel de eieren en leg deze op de mascarpone. Bestooi met zout en peper en bedek alles met het de bovenste helft
liliane zegt: