Recept
« Terug naar recepten
Broodjes voor de lekkerbekken
PT20M
Broodjes voor de lekkerbekken
Een heerlijk broodjes voor de lekkerbekken recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Broodjes voor de lekkerbekken te bereiden
Bak de broodjes in een voorverwarmde oven af op 200 gr +/- 10 min.
Laat akoelen.
Makreel in grove stukken brokkelen meng met het fijn gesneden sjaltje,mais, bloemkool, look en kruid goed naar smaak. Meng de mayonaise, tomatenpuree, tabasco en peterselie onder.
Snij het meergranen baguettje in de helft en vervolgens in de lengte. Beleg rijkelijk met de gemengde vis.
Maanzaad broodjes opensnijden besmeer met mierikswortelpasta beleg met heilbot en parmaham. Het tomaatje erop en kruid met peper en zout.
Laat akoelen.
Makreel in grove stukken brokkelen meng met het fijn gesneden sjaltje,mais, bloemkool, look en kruid goed naar smaak. Meng de mayonaise, tomatenpuree, tabasco en peterselie onder.
Snij het meergranen baguettje in de helft en vervolgens in de lengte. Beleg rijkelijk met de gemengde vis.
Maanzaad broodjes opensnijden besmeer met mierikswortelpasta beleg met heilbot en parmaham. Het tomaatje erop en kruid met peper en zout.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.