Recept
« Terug naar recepten
Broodspiraaltjes met roomkaas en gedroogde tomaat
PT50M
Broodspiraaltjes met roomkaas en gedroogde tomaat
Een heerlijk broodspiraaltjes met roomkaas en gedroogde tomaat recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Broodspiraaltjes met roomkaas en gedroogde tomaat te bereiden
Snijd de tomaatjes, olijven en basilicum fijn en meng ze in een kommetje door de roomkaas.
Voeg peper naar smaak toe.
Leg twee sneetjes brood naast elkaar en laat ze een klein stukje overlappen.
Rol met een deegroller over de sneetjes brood zodat ze plat worden en aan elkaar blijven plakken.
Besmeer het brood met het kaasmengsel, leg er een paar blaadjes rucola op en rol de broodplak op als een pannenkoek.
Rol het rolletje strak op in plasticfolie.
Herhaal dit met de rest van het brood en kaasmengsel.
Laat de rolletjes minimaal 30 mintuen in de koelkast opstijven.
Neem de rolletjes uit het plasticfolie en snijd ze in dunne plakjes.
Voeg peper naar smaak toe.
Leg twee sneetjes brood naast elkaar en laat ze een klein stukje overlappen.
Rol met een deegroller over de sneetjes brood zodat ze plat worden en aan elkaar blijven plakken.
Besmeer het brood met het kaasmengsel, leg er een paar blaadjes rucola op en rol de broodplak op als een pannenkoek.
Rol het rolletje strak op in plasticfolie.
Herhaal dit met de rest van het brood en kaasmengsel.
Laat de rolletjes minimaal 30 mintuen in de koelkast opstijven.
Neem de rolletjes uit het plasticfolie en snijd ze in dunne plakjes.
apu zegt: