Recept
« Terug naar recepten
Broodtorentjes met mozzarella
PT15M
Broodtorentjes met mozzarella
Een heerlijk broodtorentjes met mozzarella recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Annemien
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Ontbijt & Lunch - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Libelle
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Broodtorentjes met mozzarella te bereiden
1. Steek met behulp van een vormpje rondjes uit het brood. Snij de mozzarella in plakjes. Klop de eieren op met melk, kruid met peper en zout.
2. Haal de helft van de broodrondjes door de eiermix en leg ze in een met olie bestreken pan. Leg op elk sneetje wat mozzarella en 3 blaadjes basilicum.
3. Haal de andere toastjes door het eiermengsel en leg ze op het basilisum. Bak de boterhammetjes aan beide kanten goudbruin.
2. Haal de helft van de broodrondjes door de eiermix en leg ze in een met olie bestreken pan. Leg op elk sneetje wat mozzarella en 3 blaadjes basilicum.
3. Haal de andere toastjes door het eiermengsel en leg ze op het basilisum. Bak de boterhammetjes aan beide kanten goudbruin.