Recept
« Terug naar recepten
Bruchette Napoletane
PT30M
Bruchette Napoletane
Een heerlijk bruchette napoletane recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
joshua mulders
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
10 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Bruchette Napoletane te bereiden
Snij als eerste de tomaten in kleine stukjes, ook de zaadjes van de tomaten (ECHTE KLEINE STUKJES) en snij daarna de rest van de ingrediënten ook in kleine stukjes en voeg deze bij de tomaten. Alles goed door elkaar mengen.
Doe de olijfolie erbij en voeg zout en peper naar smaak toe.
Weer goed roeren.
Broodjes roosteren.
Het mengsel verdelen over de broodjes.
Direct serveren om te voorkomen dat de broodjes zacht worden.
Doe de olijfolie erbij en voeg zout en peper naar smaak toe.
Weer goed roeren.
Broodjes roosteren.
Het mengsel verdelen over de broodjes.
Direct serveren om te voorkomen dat de broodjes zacht worden.