KookJij

Bruine broodrolletjes met geitenkaas en paprika

Een heerlijk bruine broodrolletjes met geitenkaas en paprika recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 25 min
Personen: nvt personen
Categorieën:
  1. > Ontbijt & Lunch - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron: krant
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Bruine broodrolletjes met geitenkaas en paprika te bereiden

Laat de paprika's uit pot op keukenpapier goed uitlekken,dep ze droog en snijd ze in piepkleine stukjes.Meng ze in een kom met het citroensap,chilipoeder,bosuitjes en basilicum.Voeg peper en zout naar smaak toe.Snijd van het casinobrood de korstjes af.Snijd het brood in de lengte in 5 plakken van ca. 11/2 centimeter dik.Leg elke plak in de lengte op een stuk plasticfolie en bestrijk de plakken met de verse geitenkaas.Strijk het paprikamengsel erover uit.Rol de plakken brood met behulp van het folie(begin aan een korte kant)stevig op tot korte dikke rollen waarin de vulling als een spiraal zichtbaar is.Verpak elke rol in het folie en laat ze in de koelkast minstens 1 uur opstijven.Snijd elke rol vlak voor het serveren in 4-5 plakken en leg ze dakpansgewijs op een schaal.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

japino181

japino181 zegt:
Deze ga ik vanavond proberen!
:)
monika

monika zegt:
ik vindt geiten kaas vies maar het ziet er wel lekker uit