Recept
« Terug naar recepten
Bruine broodrolletjes met geitenkaas en paprika
PT25M
Bruine broodrolletjes met geitenkaas en paprika
Een heerlijk bruine broodrolletjes met geitenkaas en paprika recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
nvt personen
Categorieën:
- > Ontbijt & Lunch - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
12
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
krant
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Bruine broodrolletjes met geitenkaas en paprika te bereiden
Laat de paprika's uit pot op keukenpapier goed uitlekken,dep ze droog en snijd ze in piepkleine stukjes.Meng ze in een kom met het citroensap,chilipoeder,bosuitjes en basilicum.Voeg peper en zout naar smaak toe.Snijd van het casinobrood de korstjes af.Snijd het brood in de lengte in 5 plakken van ca. 11/2 centimeter dik.Leg elke plak in de lengte op een stuk plasticfolie en bestrijk de plakken met de verse geitenkaas.Strijk het paprikamengsel erover uit.Rol de plakken brood met behulp van het folie(begin aan een korte kant)stevig op tot korte dikke rollen waarin de vulling als een spiraal zichtbaar is.Verpak elke rol in het folie en laat ze in de koelkast minstens 1 uur opstijven.Snijd elke rol vlak voor het serveren in 4-5 plakken en leg ze dakpansgewijs op een schaal.
japino181 zegt:
:)