Recept
« Terug naar recepten
Burger met brie en zoete aardappel, mayonaise met gerookte paprika
PT45M
Burger met brie en zoete aardappel, mayonaise met gerookte paprika
Een heerlijk burger met brie en zoete aardappel, mayonaise met gerookte paprika recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
carrefour
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Burger met brie en zoete aardappel, mayonaise met gerookte paprika te bereiden
- Schil de zoete aardappelen. Snij ze in schijfjes en bak ze goudbruin in de pan met wat olijfolie. Kruid met peper en zout. Hou warm.
- Giet de eierdooier, de azijn en de mosterd in een kom. Klop op tot mayonaise door er geleidelijk de zonnebloemolie bij te gieten. Kruid naar smaak met zout en gerookte paprika. Meng. Snij de brie in fijne plakjes.
- Bak de burgers en toast de burgerbroodjes. Smeer wat mayonaise op elke broodjeshelft. Beleg met sla, een burger, plakjes zoete aardappel en brie. Sluit de broodjes en dien op met de mayonaise en sla.