Recept
« Terug naar recepten
Cannelloni met krab en groentegarnituur
PT45M
Cannelloni met krab en groentegarnituur
Een heerlijk cannelloni met krab en groentegarnituur recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
lekker van bij ons
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Cannelloni met krab en groentegarnituur te bereiden
Kuis de paprika's en snijd in blokjes.
Was het stukje komkommer en snijd in blokjes.
Pel de look en sjalot en snij fijn.
Stoof nu even alles in wat olijfolie en kruid met peper en zout en besprenkel met wat citroensap.
Laat afkoelen!
Voor de saus:
Doe al de ingrediënten bij elkaar en zet er de mixer even in.
Zet koud weg.
Voor de cannelloni:
Mix de pangasiusfilet, voeg het eiwit en de room toe.
Kruid met peper en zout en duw door een zeef.
Meng er nu het krabvlees door.
Kook de cannelloni zoals aangegeven op de verpakking en laat ze afkoelen onder koud stromend water.
Vul ze met de krabvulling en plaats de rolletjes een 6-tal minuten in een stoomoven en laat afkoelen.
Doe nu wat van de groentjes op een bord en schik er een cannelloni op.
Giet er wat van de saus over of naast.
Bestrooi met fijngesneden lenteuitjes.
Was het stukje komkommer en snijd in blokjes.
Pel de look en sjalot en snij fijn.
Stoof nu even alles in wat olijfolie en kruid met peper en zout en besprenkel met wat citroensap.
Laat afkoelen!
Voor de saus:
Doe al de ingrediënten bij elkaar en zet er de mixer even in.
Zet koud weg.
Voor de cannelloni:
Mix de pangasiusfilet, voeg het eiwit en de room toe.
Kruid met peper en zout en duw door een zeef.
Meng er nu het krabvlees door.
Kook de cannelloni zoals aangegeven op de verpakking en laat ze afkoelen onder koud stromend water.
Vul ze met de krabvulling en plaats de rolletjes een 6-tal minuten in een stoomoven en laat afkoelen.
Doe nu wat van de groentjes op een bord en schik er een cannelloni op.
Giet er wat van de saus over of naast.
Bestrooi met fijngesneden lenteuitjes.