Recept
« Terug naar recepten
Cannelloni van tarbot
PT45M
Cannelloni van tarbot
Een heerlijk cannelloni van tarbot recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
het koetshuis bennekom
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Cannelloni van tarbot te bereiden
Verdeel de tarbotfi let in 4 vierkante delen en snij deze overlangs in 2 gelijke delen, plet deze iets tussen plastic folie met bijv. de platte kant van een keukenbijl. Maak van de overgebleven stukjes een tartaar. Meng de tartaar, puree van waterkers en de krab en breng deze op smaak.
Leg de tarbot op velletjes plastic folie en verdeel de vulling hierover. Rol dit strak op tot cannelloni’s, strijk
ze in met olijfolie en bestrooi ze met zout en peper.
Leg ze vervolgens op een bakplaat, afdekken met aluminiumfolie en langzaam laten garen in een oven
van 70 graden.
Serveeradvies:
Indien verkrijgbaar ganzenleverkrullen op het bord leggen, plaats daarop de cannelloni.
Maak wat komkommersalade en dresseer deze rond de cannelloni. De balsamicovinaigrette in dunne streepjes rondom de cannelloni gieten
Leg de tarbot op velletjes plastic folie en verdeel de vulling hierover. Rol dit strak op tot cannelloni’s, strijk
ze in met olijfolie en bestrooi ze met zout en peper.
Leg ze vervolgens op een bakplaat, afdekken met aluminiumfolie en langzaam laten garen in een oven
van 70 graden.
Serveeradvies:
Indien verkrijgbaar ganzenleverkrullen op het bord leggen, plaats daarop de cannelloni.
Maak wat komkommersalade en dresseer deze rond de cannelloni. De balsamicovinaigrette in dunne streepjes rondom de cannelloni gieten