Recept
« Terug naar recepten
Capellini met seitan en zomergroenten
PT20M
Capellini met seitan en zomergroenten
Een heerlijk capellini met seitan en zomergroenten recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Capellini met seitan en zomergroenten te bereiden
Breek de boontjes in twee.
Snij de paprika's in blokjes.
Snij de seitan in reepjes van zo'n 5 cm lang.
Snij de sjalotten fijn.
Snij het basilicum fijn.
Rasp de parmezaan.
Kook de boontjes beetgaar gedurende 5 min.
Bak de paprika's, de seitan en 1 sjalot samen met de champignons in 4 eetl. olijfolie gedurende 5 min. Roer er 2 eetl. tamari door.
Breng 3 L lichtgezouten water samen met 1 eetl. olijfolie aan de kook en doe er de capellini in. Kook beetgaar. Giet af.
Fruit het basilicum, de peterselie en de tweede sjalot gedurende 1 min. in 1 eetl. olijfolie. Voeg dit, samen met de boontjes, bij de seitanmengeling.
Meng alles onder de capellini. Dien onmiddellijk op. Geef er de geraspte parmezaan bij. Zet voor de liefhebbers ook olijfolie met kruiden op tafel.
Snij de paprika's in blokjes.
Snij de seitan in reepjes van zo'n 5 cm lang.
Snij de sjalotten fijn.
Snij het basilicum fijn.
Rasp de parmezaan.
Kook de boontjes beetgaar gedurende 5 min.
Bak de paprika's, de seitan en 1 sjalot samen met de champignons in 4 eetl. olijfolie gedurende 5 min. Roer er 2 eetl. tamari door.
Breng 3 L lichtgezouten water samen met 1 eetl. olijfolie aan de kook en doe er de capellini in. Kook beetgaar. Giet af.
Fruit het basilicum, de peterselie en de tweede sjalot gedurende 1 min. in 1 eetl. olijfolie. Voeg dit, samen met de boontjes, bij de seitanmengeling.
Meng alles onder de capellini. Dien onmiddellijk op. Geef er de geraspte parmezaan bij. Zet voor de liefhebbers ook olijfolie met kruiden op tafel.
Anna zegt: