Recept
« Terug naar recepten
Cappuccino-tiramisu
PT30M
Cappuccino-tiramisu
Een heerlijk cappuccino-tiramisu recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Inge Deyck
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
8 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Onbekend
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Cappuccino-tiramisu te bereiden
Los de cappuccino-koffiepoeder op in 5 eetlp warme room. Klop de 3 eierdooiers wit-schuimig met de fijne suiker. Vermeng met de dappuccino-room en de mascarpone.
Klop de 3 eiwitten en de slagroom stijf in aparte kommen. Spatel eerst de eiwitten en dan de room luchtig door de mascarponecrème.
Breek de biscuit doormidden. Voeg bij een kopje sterke koffie de amaretto.
Schep in mooie hoge glazen een lepel mascarponecrème. Leg er een biscuitje op, besprenkel met koffie, schep er weer wat mascarponecrème op en werk zo alle ingrediënten op. Werk af met cacaopoeder en zet in de koelkast tot het dessert word opgediend.
Klop de 3 eiwitten en de slagroom stijf in aparte kommen. Spatel eerst de eiwitten en dan de room luchtig door de mascarponecrème.
Breek de biscuit doormidden. Voeg bij een kopje sterke koffie de amaretto.
Schep in mooie hoge glazen een lepel mascarponecrème. Leg er een biscuitje op, besprenkel met koffie, schep er weer wat mascarponecrème op en werk zo alle ingrediënten op. Werk af met cacaopoeder en zet in de koelkast tot het dessert word opgediend.