Recept
« Terug naar recepten
Cappucino van knolselderij:
PT50M
Cappucino van knolselderij:
Een heerlijk cappucino van knolselderij: recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
50 min
Personen:
5 personen
Categorieën:
- > Soepen - met Groente
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Eigen kookclub
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Cappucino van knolselderij: te bereiden
Fruit de schoongemaakte en kleingesneden sjalotjes en voeg de brunoise gesneden knolselderij toe en laat even meegaren.
Voeg kerrie toe en laat even meebakken.
Doe bloem erbij, laat even garen en blus af met witte wijn.
Giet nu de kippenbouillon en de room erbij en laat gedurende 30 min zachtjes trekken.
Breng op smaak met peper en zout en maal via blender fijn.
Giet massa door zeef en schuim net voor het uitserverende soep op met de staafmixer.
Serveer uit in voorverwarmde soepkoppen en geef er een briochebroodje bij
Voeg kerrie toe en laat even meebakken.
Doe bloem erbij, laat even garen en blus af met witte wijn.
Giet nu de kippenbouillon en de room erbij en laat gedurende 30 min zachtjes trekken.
Breng op smaak met peper en zout en maal via blender fijn.
Giet massa door zeef en schuim net voor het uitserverende soep op met de staafmixer.
Serveer uit in voorverwarmde soepkoppen en geef er een briochebroodje bij
bertal zegt:
Ook hier geld, suggesties graag en niet alleen maar zeggen
geen aanrader, kan best, maar vertel dan ook waarom.:);)
m.v.g. Bert Allers