Recept
« Terug naar recepten
Caprese salade met ansjovis
PT10M
Caprese salade met ansjovis
Een heerlijk caprese salade met ansjovis recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
bertolli
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Caprese salade met ansjovis te bereiden
Snij de mozzarella en tomaten in schijfjes en hak de basilicum fijn.
Wissel op een bord de schijfjes tomaat en mozzarella met elkaar af en zorg ervoor dat ze elkaar een beetje overlappen.
Halveer de ansjovisfilets (in de lengte) en schik ze bovenop de tomaten en mozzarella.
In een kommetje meng je de Extra Vergine olijfolie met de basilicum en gehakte knoflook en kruid je dit met een snuifje zout. Giet over de mozzarella en tomaten.
Dien dit gerecht op met brood en fruit.
Wissel op een bord de schijfjes tomaat en mozzarella met elkaar af en zorg ervoor dat ze elkaar een beetje overlappen.
Halveer de ansjovisfilets (in de lengte) en schik ze bovenop de tomaten en mozzarella.
In een kommetje meng je de Extra Vergine olijfolie met de basilicum en gehakte knoflook en kruid je dit met een snuifje zout. Giet over de mozzarella en tomaten.
Dien dit gerecht op met brood en fruit.