KookJij

Caprese salade met ansjovis

Een heerlijk caprese salade met ansjovis recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 10 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: bertolli
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Caprese salade met ansjovis te bereiden

Snij de mozzarella en tomaten in schijfjes en hak de basilicum fijn.


Wissel op een bord de schijfjes tomaat en mozzarella met elkaar af en zorg ervoor dat ze elkaar een beetje overlappen.


Halveer de ansjovisfilets (in de lengte) en schik ze bovenop de tomaten en mozzarella.


In een kommetje meng je de Extra Vergine olijfolie met de basilicum en gehakte knoflook en kruid je dit met een snuifje zout. Giet over de mozzarella en tomaten.


Dien dit gerecht op met brood en fruit.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst