Recept
« Terug naar recepten
Caprese salade met tonijn
PT25M
Caprese salade met tonijn
Een heerlijk caprese salade met tonijn recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
http://marionsrecepten.nl/
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Caprese salade met tonijn te bereiden
Snijd van de aubergine 4 dunne lange plakken. Bestrijk deze met olijfolie en bak ze aan weerzijde in een grillpan bruin. Laat ze afkoelen.
Laat de tonijn uitlekken.
Meng de crème fraîche met de mayonaise en de kappertjes. Maak op smaak met zout en peper.
Leg op ieder plak aubergine een hoopje tonijn en rol losjes op.
Laat de mozzarella uitlekken en snijd hem met een scherp mes in dunne plakken.
Snijd de tomaat in dunne plakken.
Snijd de olijven in ringetjes.
Schik de tonijn-aubergine rol, de tomaten, de mozzarella en olijven op een bord en schenk er ruloca-olie overheen.
Serveertip: Lekker met verse warme broodjes.
Laat de tonijn uitlekken.
Meng de crème fraîche met de mayonaise en de kappertjes. Maak op smaak met zout en peper.
Leg op ieder plak aubergine een hoopje tonijn en rol losjes op.
Laat de mozzarella uitlekken en snijd hem met een scherp mes in dunne plakken.
Snijd de tomaat in dunne plakken.
Snijd de olijven in ringetjes.
Schik de tonijn-aubergine rol, de tomaten, de mozzarella en olijven op een bord en schenk er ruloca-olie overheen.
Serveertip: Lekker met verse warme broodjes.