Serveren met chiabatta vers uit de oven.
Ook erg lekker met verse spinazie erdoor!
Recept
« Terug naar recepten
Carbonara dip
PT45M
Carbonara dip
Heerlijk bij de borrel en variaties kan je eindeloos toevoegen.
Recept van:
monique ottenbros
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
6 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
beetje van internet en een beetje van mezelf!
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Carbonara dip te bereiden
- De melk, roomkaas, mozzarella, parmezaan, knoflook en een eetlepel oregano onder goed roeren tot een saus mengen.
- Het mengsel in een ovenschaal doen, de uitgebakken spekreepjes erover verdelen de gerapste kaas erover verdelen en daaroverheen de champignons.
- Bakken in een voorverwarmde oven van 230C tot de kaas bubbelt.