Recept
« Terug naar recepten
Carpaccio van aardappelen en Parmezaanse kaas
PT25M
Carpaccio van aardappelen en Parmezaanse kaas
Een heerlijk carpaccio van aardappelen en parmezaanse kaas recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Sofie Vermaut
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
www.solo.be
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Carpaccio van aardappelen en Parmezaanse kaas te bereiden
Meng de olie met peper en zout, de gehakte bieslook en de roze peper.
Schil en snij de aardappelen in zeer fijne plakjes.
Stoom ze in een bodempje water beetgaar en schik ze op de borden.
Giet er de olie over en werk af met de Parmezaanse kaas.
Schil en snij de aardappelen in zeer fijne plakjes.
Stoom ze in een bodempje water beetgaar en schik ze op de borden.
Giet er de olie over en werk af met de Parmezaanse kaas.