KookJij

Carpaccio van aardappelen en Parmezaanse kaas

Een heerlijk carpaccio van aardappelen en parmezaanse kaas recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 25 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: www.solo.be
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Carpaccio van aardappelen en Parmezaanse kaas te bereiden

Meng de olie met peper en zout, de gehakte bieslook en de roze peper.
Schil en snij de aardappelen in zeer fijne plakjes.
Stoom ze in een bodempje water beetgaar en schik ze op de borden.
Giet er de olie over en werk af met de Parmezaanse kaas.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst