Recept
« Terug naar recepten
Carpaccîo van Belgisch Wit Blauw rundvlees (opm)
PT15M
Carpaccîo van Belgisch Wit Blauw rundvlees (opm)
Een heerlijk carpaccîo van belgisch wit blauw rundvlees (opm) recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Ontbijt & Lunch - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Carpaccîo van Belgisch Wit Blauw rundvlees (opm) te bereiden
Bereid de borden bedekt met fijne sneden rauw rundvlees op voorhand.
Dek toe met een versfo!ie en plaats in de koelkast. Vermeng zout, peper en enkele citroendruppels met de room.
Met behulp van een penseeltje de saus over het vlees verdelen. Bestrooi met stukjes Bouquet des Moines en fijngehakte verse kruiden.
Garneer met fijne champignonsschijfjes en het geheel op smaak brengen met peper.
Vergezel bijvoorbeeld met lauw stokbrood.
Dek toe met een versfo!ie en plaats in de koelkast. Vermeng zout, peper en enkele citroendruppels met de room.
Met behulp van een penseeltje de saus over het vlees verdelen. Bestrooi met stukjes Bouquet des Moines en fijngehakte verse kruiden.
Garneer met fijne champignonsschijfjes en het geheel op smaak brengen met peper.
Vergezel bijvoorbeeld met lauw stokbrood.
bertal zegt:
Bedankt voor de korte maar leuke reactie, geniet er maar van,:);)m.v.g. Bert