Recept
« Terug naar recepten
Carpaccio van gerookte zalm
PT15M
Carpaccio van gerookte zalm
Een heerlijk carpaccio van gerookte zalm recept uit de amerikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Ronny Henri Szostek
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Koud
- > Speciale gelegenheden - Kerst
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
55
Herkomst:
Amerika
Keuken:
Amerikaanse
Bron:
http://www.bloggen.be/macuisine http://www.foodfortoughts.blogspot.com
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Carpaccio van gerookte zalm te bereiden
Gewoon alle ingredienten voor de vinegraitte bij elkaar en opkloppen....Mmmmmhhh...lekker fris en pittig. Heerlijk als voorgerecht.
Lekker met vers zwart brood en minarine.
Lekker met vers zwart brood en minarine.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
iris zegt:
Jan zegt:
Dat zou k wel graag willen weten
Lambert zegt:
je kunt wel alles bij elkaar gooien maar als ik niet weet hoe het gemaakt moet worden schiet ik HIER niets mee op.
Ronny zegt: