Recept
« Terug naar recepten
Carpaccio van Saucisson de Boulogne
PT20M
Carpaccio van Saucisson de Boulogne
Een heerlijk carpaccio van saucisson de boulogne recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
topslager
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Carpaccio van Saucisson de Boulogne te bereiden
Ontvies de saucisson de Boulogne en snijden zeer fijne plakken.
Hak de zongedroogde tomaten fijn.
Mix de olijfolie met de notensla tot een groene coulis, kruid met peper en zout.
Schaaf wat schapenkaas tot mooie kaassnippers.
Schik de fijne plakken saucisson de Boulogne op een bord, strooi er wat fijngehakte zongedroogde tomaten op, druppel de coulis van notensla erover en werk af met wat kaassnippers.
Hak de zongedroogde tomaten fijn.
Mix de olijfolie met de notensla tot een groene coulis, kruid met peper en zout.
Schaaf wat schapenkaas tot mooie kaassnippers.
Schik de fijne plakken saucisson de Boulogne op een bord, strooi er wat fijngehakte zongedroogde tomaten op, druppel de coulis van notensla erover en werk af met wat kaassnippers.