KookJij

Casarecce met lamsragù

Een heerlijk casarecce met lamsragù recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 3 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron: http://www.bloggen.be/macuisine
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Casarecce met lamsragù te bereiden

Verhit 4 eetlepels olijfolie in een ruime ondiepe pan en zweer de fijngehakte ui en knoflook in aan.Voeg de lamskoteletjes toe en laat op hoog vuur dichtschroeien en blus snel met de gepureerde tomaten uit blik. Voeg de chilipoeder, nootmuskaat en zeezout en peper toe en roer alles goed om en laat op een laag pitje de saus gedurende 2 uren pruttelen. Voeg dan de gedroogde basilicum en majoraan toe en laat gedurende één uur verder pruttelen.

Afwerking:

Doe de pasta (zonder met water af te spoelen) in een ruime kom en voeg enkele lepels van de saus toe en roer goed om en verdeel over 4 borden en doe nog wat saus bovenop. Verdeel de lamskoteletjes over de vier borden en dien direct op.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst