Recept
« Terug naar recepten
Casarecce met lamsragù
PT3M
Casarecce met lamsragù
Een heerlijk casarecce met lamsragù recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Ronny Henri Szostek
Bereidingstijd:
3 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Pasta's
- > Makkelijk & snel - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
http://www.bloggen.be/macuisine
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Casarecce met lamsragù te bereiden
Verhit 4 eetlepels olijfolie in een ruime ondiepe pan en zweer de fijngehakte ui en knoflook in aan.Voeg de lamskoteletjes toe en laat op hoog vuur dichtschroeien en blus snel met de gepureerde tomaten uit blik. Voeg de chilipoeder, nootmuskaat en zeezout en peper toe en roer alles goed om en laat op een laag pitje de saus gedurende 2 uren pruttelen. Voeg dan de gedroogde basilicum en majoraan toe en laat gedurende één uur verder pruttelen.
Afwerking:
Doe de pasta (zonder met water af te spoelen) in een ruime kom en voeg enkele lepels van de saus toe en roer goed om en verdeel over 4 borden en doe nog wat saus bovenop. Verdeel de lamskoteletjes over de vier borden en dien direct op.
Afwerking:
Doe de pasta (zonder met water af te spoelen) in een ruime kom en voeg enkele lepels van de saus toe en roer goed om en verdeel over 4 borden en doe nog wat saus bovenop. Verdeel de lamskoteletjes over de vier borden en dien direct op.