Recept
« Terug naar recepten
Ceviche van heilbot met avocado en Florida grapefruit
PT30M
Ceviche van heilbot met avocado en Florida grapefruit
Een heerlijk ceviche van heilbot met avocado en florida grapefruit recept uit de amerikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
H Hero
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
6 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Amerika
Keuken:
Amerikaanse
Bron:
Jean Beddington - New Florida Cuisine
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Ceviche van heilbot met avocado en Florida grapefruit te bereiden
Meng alle ingrediënten voor de marinade en breng op smaak met zout en peper.
Snijd de heilbot filet in behapbare stukjes en meng ze in de marinade. Dek af met huishoudfolie en zet het voor enkele uren in de koelkast.
Serveertip:
Snijd de sla in reepjes en verdeel ze over 6 borden. Haal de vis uit de koelkast en meng het met de tomaatjes en avocado en de grof gesneden koriander. Verdeel de ceviche over de sla en versier met een paar takjes koriander.
Snijd de heilbot filet in behapbare stukjes en meng ze in de marinade. Dek af met huishoudfolie en zet het voor enkele uren in de koelkast.
Serveertip:
Snijd de sla in reepjes en verdeel ze over 6 borden. Haal de vis uit de koelkast en meng het met de tomaatjes en avocado en de grof gesneden koriander. Verdeel de ceviche over de sla en versier met een paar takjes koriander.
Liske zegt: