Recept
« Terug naar recepten
Ceviche van tonijn en Sint-Jakobsvruchten met venkel en courgette
PT30M
Ceviche van tonijn en Sint-Jakobsvruchten met venkel en courgette
Een heerlijk ceviche van tonijn en sint-jakobsvruchten met venkel en courgette recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
lacroix.be
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Ceviche van tonijn en Sint-Jakobsvruchten met venkel en courgette te bereiden
Bak de tonijn en de Sint-Jakobsvruchten zeer kort op hoog vuur en laat alles afkoelen. Hak alles fijn tot een tartaar en kruid met peper en zout en citroensap. Meng de fijngehakte ui en de noten erdoor. Zet de tartaar in de koelkast en laat enkele uren rusten. Breng de witte wijn en de visfond aan de kook en laat de venkel en de courgette hierin gaar worden. Kruid met peper en zout en laat afkoelen. Serveer de ceviche met de bouillon en de groenten. Versier met wat venkelkruid.