KookJij

Champignon-kaassoep met zoutstengels

Een heerlijk champignon-kaassoep met zoutstengels recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Soepen - met Groente
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Onbekend
Bron: c1000
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Champignon-kaassoep met zoutstengels te bereiden

Leg de plakjes bladerdeeg op een met bloem bestoven werkvlak op elkaar en rol ze uit tot een lange lap (20 cm lang).
Bestrijk hem met ei en bestrooi het deeg met peper en zout. Snijd de lap in de lengte in 8 lange repen. Bak ze in een voorverwarmde oven (200C) in 15 minuten mooi lichtbruin en gaar.
Bak de champignons in de hete olie bruin en breng ze op smaak met een beetje zout.
Bereid de soep volgens de gebruiksaanwijzing en roer de roomkaas erdoor. Verdeel de soep over de borden en garneer met de champignons en de peterselie. Serveer de stengels er apart bij.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst