Recept
« Terug naar recepten
Champignonragout
PT30M
Champignonragout
Een heerlijk champignonragout recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Festival der Limburgse gerechten
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Champignonragout te bereiden
Snij de champignons in vieren en snipper de uien.
Fruit de uien en voeg daar de champignons, de knoflook, basilicum en dragon aan toe.
Alles goed roeren.
De tijmtoevoegen.
De sherry, de vleesfond en het bouillonblokje toevoegen.
Als laatste de slagroom erbij doen.
Dit alles laten indampen.
Ondertussen het bladerdeeg in de oven gaar bakken dit duurt ongeveer 20 min.
Maak van het bladerdeeg leuke vormpjes.
Serveer deze bij de ragout.
Fruit de uien en voeg daar de champignons, de knoflook, basilicum en dragon aan toe.
Alles goed roeren.
De tijmtoevoegen.
De sherry, de vleesfond en het bouillonblokje toevoegen.
Als laatste de slagroom erbij doen.
Dit alles laten indampen.
Ondertussen het bladerdeeg in de oven gaar bakken dit duurt ongeveer 20 min.
Maak van het bladerdeeg leuke vormpjes.
Serveer deze bij de ragout.
bertal zegt:
Foutje van mij, bedankt voor de tip.
m.v.g. Bert Allers