KookJij

Champignons met kruidenboter overbakken met Gorgonzola

Een heerlijk champignons met kruidenboter overbakken met gorgonzola recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron: spar
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Champignons met kruidenboter overbakken met Gorgonzola te bereiden

Roer de boter met een garde (klopper) goed glad en luchtig. Voeg alle overige ingrediënten erbij en breng op smaak met peper en zout. Halveer de champignons en bak deze op hoog vuur aan met wat boter. Schep ze nu in vuurvaste schaaltjes en verdeel hier de kruidenboter over. Bestrooi ze met wat paneermeel en bak in een voorverwarmde oven op 200°C. totdat de boter begint te bruisen. Verdeel nu de Gorgonzola over de champignons en laat deze smelten in de oven. Direct uit de oven serveren.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

doortje

doortje zegt:
is ook lekker:D
molletje

molletje zegt:
Ziet er lekker uit:p