Recept
« Terug naar recepten
Champignons met kruidenboter overbakken met Gorgonzola
PT30M
Champignons met kruidenboter overbakken met Gorgonzola
Een heerlijk champignons met kruidenboter overbakken met gorgonzola recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Doortje Haas
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
spar
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Champignons met kruidenboter overbakken met Gorgonzola te bereiden
Roer de boter met een garde (klopper) goed glad en luchtig. Voeg alle overige ingrediënten erbij en breng op smaak met peper en zout. Halveer de champignons en bak deze op hoog vuur aan met wat boter. Schep ze nu in vuurvaste schaaltjes en verdeel hier de kruidenboter over. Bestrooi ze met wat paneermeel en bak in een voorverwarmde oven op 200°C. totdat de boter begint te bruisen. Verdeel nu de Gorgonzola over de champignons en laat deze smelten in de oven. Direct uit de oven serveren.
doortje zegt: