KookJij

Chili con carne wraps met aardappelblokjes

Een heerlijk chili con carne wraps met aardappelblokjes recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 45 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: vlees.be
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Chili con carne wraps met aardappelblokjes te bereiden

Schil de aardappelen en snijd ze in dobbelsteentjes van 1 cm.
Verhit de notenolie in de wok. Hak de ajuinen en de knoflook fijn en fruit ze in de wok.
Voeg het gehakt toe en bak het gaar. Schep het gehakt uit de wok en doe er de aardappelblokjes in. Bak ze gaar.
Ontdoe de chilipeper van de zaadjes en hak fijn. Hak ook de tomaten fijn. Doe ze bij de aardappelen en laat zachtjes doorkoken tot het meeste vocht verdampt is.
Voeg het gehakt opnieuw toe en breng op smaak met peper en zout.
Hak de koriander fijn en roer hem door de chili con carne, samen met de kaas.
Verwarm de tortilla’s zoals op de verpakking staat aangegeven. Verdeel de chili con carne over de tortilla’s en rol ze op. Dien meteen op.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Karin

Karin zegt:
Dat zal ik doen Erwin!
fijnproever

fijnproever zegt:
@kookgek4, bedankt, dus maar eens bereiden zou ik zeggen en laat maar weten hoe het heeft gesmaakt;):D:D Groetjes, Erwin.