Recept
« Terug naar recepten
Chilimaïs met feta
PT25M
Chilimaïs met feta
Een heerlijk chilimaïs met feta recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Sascha ten Brink
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
6 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
320 kCal energie
8 Gram eiwit
25 Gram vet
16 Gram koolhydraten
8 Gram eiwit
25 Gram vet
16 Gram koolhydraten
Waardering:
Herkomst:
Onbekend
Bron:
Allerhande 06 2012
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Chilimaïs met feta te bereiden
Steek de barbecue aan.
Kook de maiskolven in ruim water 10 minuten.
Giet af, laat uitlekken en halveer ze.
Meng ondertussen in een kommetje de mayonaise met de knoflook, chilipeper, komijn en peper en zout.
Rooster de maiskolven op de barbecue in 6 minuten rondom bruin.
Keer regelmatig.
Verkruimel de witte kaasblokjes op een bord.
Bestrijk de maiskolven met de mayonaise.
Rol ze door de witte kaasblokjes en bestrooi met chilipeper.
Kook de maiskolven in ruim water 10 minuten.
Giet af, laat uitlekken en halveer ze.
Meng ondertussen in een kommetje de mayonaise met de knoflook, chilipeper, komijn en peper en zout.
Rooster de maiskolven op de barbecue in 6 minuten rondom bruin.
Keer regelmatig.
Verkruimel de witte kaasblokjes op een bord.
Bestrijk de maiskolven met de mayonaise.
Rol ze door de witte kaasblokjes en bestrooi met chilipeper.