Recept
« Terug naar recepten
Chinese kool met kip en cashewnoten uit de wok
PT30M
Chinese kool met kip en cashewnoten uit de wok
Een heerlijk chinese kool met kip en cashewnoten uit de wok recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Annemien
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Wokken
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
53
Herkomst:
China
Keuken:
Oosterse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Chinese kool met kip en cashewnoten uit de wok te bereiden
Snijd de Chinese kool in repen en de kipfilets in blokjes. Verhit de wok. Giet de olie in de pan en bak de kipstukjes gaar. Schep ze uit de pan en houd ze warm. Giet de sesamolie in de wok en bak de koolreepjes met de knoflook al roerend in enkele minuten beetgaar. Giet de bouillon op de groente en doe de stukjes kip terug in de pan. Schep alles goed om en breng het gerecht op smaak met een
scheutjes ketjap. Strooi er cashewnoten over.
scheutjes ketjap. Strooi er cashewnoten over.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Dina de man zegt:
annelies zegt:
marjel zegt:
Dit past in het dieet van Dr. Frank.
Bedankt en leuk alle reacties van de anderen.
gerrie scheper zegt:
eter zegt:
alice zegt:
Deze kaas smelt overigens niet dus je hoeft niet langer over het recept te doen dan hiernaast. Kip is ook gauw en goed gaar na 10 of 5 min. Buon Apetito !:)
Kenny zegt:
Birgit zegt: