Dit recept heb ik vroeger op een Indische kookcursus
van mevrouw Lies Flohr gemaakt en heb er zelf de gembersiroop aan toegevoegd, is een lekker en snel klaar recept.
Recept
« Terug naar recepten
Chinese tomatensoep
PT30M
Chinese tomatensoep
Een heerlijk chinese tomatensoep recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Doriet Janssen
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
10 personen
Categorieën:
- > Soepen - met Vlees
- > Soepen - met Groente
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
7
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Wijlen Mevr. Lies Flohr
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Chinese tomatensoep te bereiden
Maak de soep zoals op de verpakking aangegeven en doe de gehaktballetjes en fijngesneden groenten erbij met de ketchup, gembersiroop, appelmoes, vetsin, bouillonblok en zout en peper naar smaak. Je mag het naar eigen smaak verfijnen met ketjap of wat suiker wat je zelf lekker vind.