Recept
« Terug naar recepten
Chocolade- amandelbiscotti
PT15M
Chocolade- amandelbiscotti
Een heerlijk chocolade- amandelbiscotti recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Chocolade- amandelbiscotti te bereiden
Verwarm de oven voor op 180 graden. Zeef de bloem, het cacaopoeder en het natriumbicarbonaat in een kom. Meng de boter, melk en rum. Maak een kuiltje in het midden van het bloemmengsel, doe de suiker,amandelen en eieren erbij en meng goed om een zacht deeg te krijgen. Leg het deeg op een met bloem bestrooid oppervlak en kneed totdat het soepel is. Verdeel het deeg in 4 gelijke stukken. Rol elk stuk uit tot een reep van 5 mm dik en 4 cm breed. Leg de repen op een bakplaat bekleed met bakpapier. Bestrijk ze met eidooier en bak ze 30 minuten. Snijd de repen in plakjes van 1 cm, leg ze terug op de bakplaat met de gesneden kant naar beneden en bak ze nog circa 10 minuten.