Recept
« Terug naar recepten
Chocoladehaverkoekjes
PT20M
Chocoladehaverkoekjes
Een heerlijk chocoladehaverkoekjes recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Chocoladehaverkoekjes te bereiden
1. Klop boter of margarine en suiker in een grote kom licht en luchtig. Voeg eieren, melk en vanille-essence toe en klop alles goed door elkaar.
2. Zeef bloem, bakpoeder en zout erdoor en meng alles goed. Spatel de havervlokken, chocoladevlokken en gehakte pecannoten erdoor.
3. Zet het mengsel 1 uur in de koelkast. Verwarm de oven voor op 180 °C. Vet twee grote bakplaten in.
4. Leg met twee theelepels bergjes van het mengsel op de platen en druk ze met een lepel plat. Bak ze 10-12 minuten tot de randen beginnen te verkleuren en laat ze op een rooster afkoelen.
2. Zeef bloem, bakpoeder en zout erdoor en meng alles goed. Spatel de havervlokken, chocoladevlokken en gehakte pecannoten erdoor.
3. Zet het mengsel 1 uur in de koelkast. Verwarm de oven voor op 180 °C. Vet twee grote bakplaten in.
4. Leg met twee theelepels bergjes van het mengsel op de platen en druk ze met een lepel plat. Bak ze 10-12 minuten tot de randen beginnen te verkleuren en laat ze op een rooster afkoelen.
smmohanlal zegt: