Recept
« Terug naar recepten
Chocoladekoekjes met kruiden
PT20M
Chocoladekoekjes met kruiden
Een heerlijk chocoladekoekjes met kruiden recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
20 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
ghislaine
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Chocoladekoekjes met kruiden te bereiden
Verwarm de oven voor op 180 graden. De chocolade au bain marie laten smelten. Vermengen met de zachte boter, het zout, de honing en de eierdooiers toevoegen. De met gist gezeefde bloem, de cacao en de kruiden bijvoegen. De eiwitten met de suiker tot stevig sneeuw kloppen en deze onder het deeg scheppen. Het deeg over een beboterde ovenplaat uitgieten en 30 minuten laten bakken in een voorverwarmde oven. Storten, laten afkoelen. Bestrijken met de gesmolten chocolade en versieren met amandelen en gekonfijte kersen. Tenslotte in vierkantjes snijden.
andrea1 zegt: