KookJij

Chocoladekoekjes met kruiden

Een heerlijk chocoladekoekjes met kruiden recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 20 personen
Categorieën:
  1. > Taarten, gebak & ijs - Gebak
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: ghislaine
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Chocoladekoekjes met kruiden te bereiden

Verwarm de oven voor op 180 graden. De chocolade au bain marie laten smelten. Vermengen met de zachte boter, het zout, de honing en de eierdooiers toevoegen. De met gist gezeefde bloem, de cacao en de kruiden bijvoegen. De eiwitten met de suiker tot stevig sneeuw kloppen en deze onder het deeg scheppen. Het deeg over een beboterde ovenplaat uitgieten en 30 minuten laten bakken in een voorverwarmde oven. Storten, laten afkoelen. Bestrijken met de gesmolten chocolade en versieren met amandelen en gekonfijte kersen. Tenslotte in vierkantjes snijden.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

andrea1

andrea1 zegt:
Dit is erg lekker de eiwitten hoeven niet stijfgeklopt te worden en de gist moet bakpoeder zijn...heel snel gebeurd. de chocolade gewoon in de magnetron laten smelten