Recept
« Terug naar recepten
Ciabatta met kalkoen
PT25M
Ciabatta met kalkoen
Een heerlijk ciabatta met kalkoen recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Sofie Vermaut
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Brood - Beleg
- > Makkelijk & snel - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Ciabatta met kalkoen te bereiden
Strooi een beetje bloem op de kalkoenfilets en wentel ze in de eierdooiers die zijn geklopt met zout en peper. Hul ze in sesamzaadjes.
Verhit de olie in een bakpan, bak daarin de filets 10 minuten op middelhoog vuur. Draai ze halfweg de baktijd om, laat ze vervolgens afkoelen. Snijd de filets schuin in schijfjes.
Was de rucola, zwier hem droog, snijd de tomaten in vier.
Snijd de ciabatta’s in de lengte in twee, smeer er gul Philadelphia op, verdeel daarop de rucola, het sneetje kalkoenfilet, doe er pestosaus op en leg de kwartjes tomaat erop.
Verhit de olie in een bakpan, bak daarin de filets 10 minuten op middelhoog vuur. Draai ze halfweg de baktijd om, laat ze vervolgens afkoelen. Snijd de filets schuin in schijfjes.
Was de rucola, zwier hem droog, snijd de tomaten in vier.
Snijd de ciabatta’s in de lengte in twee, smeer er gul Philadelphia op, verdeel daarop de rucola, het sneetje kalkoenfilet, doe er pestosaus op en leg de kwartjes tomaat erop.