Recept
« Terug naar recepten
Clafoutis van tomaten met hesp
PT20M
Clafoutis van tomaten met hesp
Een heerlijk clafoutis van tomaten met hesp recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Sofie Vermaut
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Clafoutis van tomaten met hesp te bereiden
Verwarm de oven voor op 160 °C en plaats het rooster in het midden.
Was zorgvuldig de tomaatjes en doe ze in een ovenschotel. Overgiet met een scheut olie en bestrooi met een theelepel oregano.
Plaats het 10 minuten in de voorverwarmde oven.
Klop ondertussen de eieren en meng de parmezaanse kaas erdoor.
Voeg de mosterd toe. Los de maïzena op in koude melk en room en voeg toe aan het mengsel. Kruid met de pepermolen.
Haal de schotel uit de oven. Giet het eiermengsel tot halve hoogte, voeg er de hamblokjes bij en bestooi met een theelepel oregano. Zet het in de oven en laat het bakken gedurende 25 minuten tot wanneer de clafoutis licht goudbruin gekleurd is.
Haal de clafoutis uit de oven en laat afkoelen alvorens op te dienen.
Was zorgvuldig de tomaatjes en doe ze in een ovenschotel. Overgiet met een scheut olie en bestrooi met een theelepel oregano.
Plaats het 10 minuten in de voorverwarmde oven.
Klop ondertussen de eieren en meng de parmezaanse kaas erdoor.
Voeg de mosterd toe. Los de maïzena op in koude melk en room en voeg toe aan het mengsel. Kruid met de pepermolen.
Haal de schotel uit de oven. Giet het eiermengsel tot halve hoogte, voeg er de hamblokjes bij en bestooi met een theelepel oregano. Zet het in de oven en laat het bakken gedurende 25 minuten tot wanneer de clafoutis licht goudbruin gekleurd is.
Haal de clafoutis uit de oven en laat afkoelen alvorens op te dienen.
svermaut zegt: