Recept
« Terug naar recepten
Clubsandwiches met kalkoen
PT25M
Clubsandwiches met kalkoen
Een heerlijk clubsandwiches met kalkoen recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
jolanda willemen
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Brood - Gerecht
- > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
7
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Clubsandwiches met kalkoen te bereiden
Rol de kalkoenschnitzels tussen plasticfolie met een deegroller wat platter.
Breng de bloem op smaak met zout en peper.
Wentel de schnitzels door de bloem.
Verhit de olie in een pan.
Bak daarin het spek 1-2 min. aan elke kant tot het goudbruin en knapperig is.
Neem uit de pan en zet apart.
Smelt in het spekvet ca. 10 g boter.
Braad daarin de schnitzels aan elke kant 3-4 min. goudbruin.
Besmeer de boterhammen met de rest van de boter.
Snijd de tomaat in dunne plakken.
Leg de gebraden kalkoenschnitzels tussen steeds 2 boterhammen.
Verdeel de blaadjes sla, mayonaise, plakjes tomaat en het spek erover.
Bedek dat met een derde boterham.
Serveer de clubsandwiches direct.
Breng de bloem op smaak met zout en peper.
Wentel de schnitzels door de bloem.
Verhit de olie in een pan.
Bak daarin het spek 1-2 min. aan elke kant tot het goudbruin en knapperig is.
Neem uit de pan en zet apart.
Smelt in het spekvet ca. 10 g boter.
Braad daarin de schnitzels aan elke kant 3-4 min. goudbruin.
Besmeer de boterhammen met de rest van de boter.
Snijd de tomaat in dunne plakken.
Leg de gebraden kalkoenschnitzels tussen steeds 2 boterhammen.
Verdeel de blaadjes sla, mayonaise, plakjes tomaat en het spek erover.
Bedek dat met een derde boterham.
Serveer de clubsandwiches direct.