KookJij

Cocotte met rog en piepkuiken

Een heerlijk cocotte met rog en piepkuiken recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 35 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Cocotte met rog en piepkuiken te bereiden

Maak alle groenten schoon en kook ze halfgaar. Fruit ze in wat boter in een cocotte of gietijzeren pan.

Snij de roggenvleugels en de piepkuikens in vier stukken. Snij de bouten in tweeën en verwijder het stuk karkas van de borsten.

Kleur de rog en de piepkuikens in boter in een pan en voeg bij in de cocotte. Bevochtig met de duivelssaus en strooi de dragon erover. Dek af en zet 15 min. in een oven van 180°C. Dien op in de cocotte.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst