Recept
« Terug naar recepten
Cocotte met rog en piepkuiken
PT35M
Cocotte met rog en piepkuiken
Een heerlijk cocotte met rog en piepkuiken recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
35 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
weekend.knack.be
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Cocotte met rog en piepkuiken te bereiden
Maak alle groenten schoon en kook ze halfgaar. Fruit ze in wat boter in een cocotte of gietijzeren pan.
Snij de roggenvleugels en de piepkuikens in vier stukken. Snij de bouten in tweeën en verwijder het stuk karkas van de borsten.
Kleur de rog en de piepkuikens in boter in een pan en voeg bij in de cocotte. Bevochtig met de duivelssaus en strooi de dragon erover. Dek af en zet 15 min. in een oven van 180°C. Dien op in de cocotte.
Snij de roggenvleugels en de piepkuikens in vier stukken. Snij de bouten in tweeën en verwijder het stuk karkas van de borsten.
Kleur de rog en de piepkuikens in boter in een pan en voeg bij in de cocotte. Bevochtig met de duivelssaus en strooi de dragon erover. Dek af en zet 15 min. in een oven van 180°C. Dien op in de cocotte.