Recept
« Terug naar recepten
Compositie van zalm, scampi en coquilles
PT45M
Compositie van zalm, scampi en coquilles
Een heerlijk compositie van zalm, scampi en coquilles recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
domy
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Compositie van zalm, scampi en coquilles te bereiden
Voor de noedels de saffraandraadjes met een mespunt koenjit in het water weken.
Dit met de overige ingredienten (heet water, zout, ei, olijfolie en bloem) mengen tot een stevig deeg ontstaat.
Minstens 1 uur laten rusten, uitrollen en met behulp van een pastamachine of met de hand mooie reepjes snijden.
De noedels laten drogen en in water, zout en olie gaar maken, afgieten en kruiden met tijm en basilicum.
Voor de saus de 2 azijnen inkoken tot een stroperige massa en monteren met de zoute boter en peper.
De lamsoren wassen en met wat peper en boter even aanzetten (niet gaar koken).
De zalm, scampi‘s en St.Jacobsschelpen kruiden en even bakken in een Tefalpan met een drupje olie.
De saus op het bord gieten en de overige ingredienten netjes rangschikken.
Dit met de overige ingredienten (heet water, zout, ei, olijfolie en bloem) mengen tot een stevig deeg ontstaat.
Minstens 1 uur laten rusten, uitrollen en met behulp van een pastamachine of met de hand mooie reepjes snijden.
De noedels laten drogen en in water, zout en olie gaar maken, afgieten en kruiden met tijm en basilicum.
Voor de saus de 2 azijnen inkoken tot een stroperige massa en monteren met de zoute boter en peper.
De lamsoren wassen en met wat peper en boter even aanzetten (niet gaar koken).
De zalm, scampi‘s en St.Jacobsschelpen kruiden en even bakken in een Tefalpan met een drupje olie.
De saus op het bord gieten en de overige ingredienten netjes rangschikken.