Recept
« Terug naar recepten
Con Pon Chae (lekker pittig)
PT45M
Con Pon Chae (lekker pittig)
Een heerlijk con pon chae (lekker pittig) recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Patricia Uitman
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
6 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
van mijn tante
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Con Pon Chae (lekker pittig) te bereiden
Kipfilet aanbakken in grote wok.
Als de kipblokjes gaar zijn de uien, knoflook en pepers 5 min. meebakken.
1/2 flesje ketjap (of iets meer) toevoegen.
Wat water toevoegen en 20 min. laten sudderen.
Paprika's erbij en nog 10 min. laten sudderen.
Pinda's toevoegen, het vuur uit zetten, roeren en klaar om te serveren.
Als de kipblokjes gaar zijn de uien, knoflook en pepers 5 min. meebakken.
1/2 flesje ketjap (of iets meer) toevoegen.
Wat water toevoegen en 20 min. laten sudderen.
Paprika's erbij en nog 10 min. laten sudderen.
Pinda's toevoegen, het vuur uit zetten, roeren en klaar om te serveren.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
patricia30 zegt:
@hns:
ongeveer 75 ml ketjap aan het gerecht toevoegen.
Henk van Haandel zegt:
hns zegt:
Mellanie zegt: