Recept
« Terug naar recepten
Conchiglie met ham en erwtjes
PT35M
Conchiglie met ham en erwtjes
Een heerlijk conchiglie met ham en erwtjes recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Annemien
Bereidingstijd:
35 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Pasta's
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Mini-proeven: pasta à volonté
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Conchiglie met ham en erwtjes te bereiden
1. Kook de pasta al dente in 4 liter gezouten water.
2. Snij de ham in dobbelsteentjes en bak ze 1 minuut in de boter, op hoog vuur. Voeg de room en de bouillon toe en laat even inkoken. Doe er de erwten bij en breng op smaak met peper en zout.
3. Giet de pasta af en vermeng met de saus. Laat alles nog even doorwarmen. Serveer de kaas in een kommetje apart.
4. Extra lekker met gebakken champignons erbij.
2. Snij de ham in dobbelsteentjes en bak ze 1 minuut in de boter, op hoog vuur. Voeg de room en de bouillon toe en laat even inkoken. Doe er de erwten bij en breng op smaak met peper en zout.
3. Giet de pasta af en vermeng met de saus. Laat alles nog even doorwarmen. Serveer de kaas in een kommetje apart.
4. Extra lekker met gebakken champignons erbij.
Lizemie2 zegt: