1).Doe op elk bordje een blaadje sla.
2).Op de sla een ringetje vismengsel doen.
3).Een streep balsamico room naast het vismengsel smeren.
4).Het totaal bestrooien met de gesnipperde dille.
Recept
« Terug naar recepten
Coquille-zalmtartaar met appel en Balsamicoroom
PT45M
Coquille-zalmtartaar met appel en Balsamicoroom
Een heerlijk coquille-zalmtartaar met appel en balsamicoroom recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
6 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Koud
- > Dieet & Slank - Voorgerecht
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Bewerkt door Jan A.
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Coquille-zalmtartaar met appel en Balsamicoroom te bereiden
1).Maak een mengsel van de olie, de citroensap, de citroen-zeste, peper en zout, sjalot, korianderblaadjes en knoflook.
2).De jacobsschelpen en zalm in blokjes snijden om er tartaar van te maken.
3).Meng de visblokjes met de oliedressing en zet koel weg.
4).Vlak voor het opdienen de appel schillen, klokhuizen en in piepkleine blokjes snijden en meteen door het zalmmengsel roeren.
5).Klop de balsamico door de room bijna stijf op.
2).De jacobsschelpen en zalm in blokjes snijden om er tartaar van te maken.
3).Meng de visblokjes met de oliedressing en zet koel weg.
4).Vlak voor het opdienen de appel schillen, klokhuizen en in piepkleine blokjes snijden en meteen door het zalmmengsel roeren.
5).Klop de balsamico door de room bijna stijf op.