Schep een paar lepels saus op de spiegel van de voorverwarmde bordjes en leg daarin de coquilles.
Garneer met bieslook/peterselie.
Recept
« Terug naar recepten
Coquilles St.Jacques in Noilly Prat-Room
PT60M
Coquilles St.Jacques in Noilly Prat-Room
Een heerlijk coquilles st.jacques in noilly prat-room recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > BBQ & Grillen - Voorgerechten
- > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
Familie
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Coquilles St.Jacques in Noilly Prat-Room te bereiden
1).Doe in een pannetje de sjalotten, vermouth, wijn en visfond en kook dit net zo lang in tot er 2-3 eetlepels vocht is overgebleven.
2).Hier roeren we de saffraan door en dan de room.
3).Breng langzaam aan de kook
4).Breng op smaak met peper en zout
5).Dep de coquilles droog en kwast ze in met rijstolie aan alle zijden.
6).Aan elke kant 1 minuut bakken in anti-aanbakpan
2).Hier roeren we de saffraan door en dan de room.
3).Breng langzaam aan de kook
4).Breng op smaak met peper en zout
5).Dep de coquilles droog en kwast ze in met rijstolie aan alle zijden.
6).Aan elke kant 1 minuut bakken in anti-aanbakpan