Recept
« Terug naar recepten
Cordon bleu met gebakken aardappeltjes
PT30M
Cordon bleu met gebakken aardappeltjes
Een heerlijk cordon bleu met gebakken aardappeltjes recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Cordon bleu met gebakken aardappeltjes te bereiden
1. Snij de kipfilets horizontaal in, maar net niet helemaal doormidden. Klap ze open op het werkvlak. Leg er een vel plasticfolie op en sla ze extra plat met een houten hamertje of plankje.
2. Kruid de filets aan de binnenkant met peper en zout. Leg op elke kipfilet een half plakje kaas en een plakje ham. Vouw weer dubbel en steek vast met een houten prikker.
3. Haal de korst van het toastbrood en verkruimel het kruim zo fijn mogelijk, met de keukenrobot. Klop de eieren los.
4. Wentel de kippakketjes eerst in bloem, dan in ei en tenslotte in het broodkruim. Bak ze 5 tot 7 minuten aan elke kant, in ruim wat hete boter of olie.
2. Kruid de filets aan de binnenkant met peper en zout. Leg op elke kipfilet een half plakje kaas en een plakje ham. Vouw weer dubbel en steek vast met een houten prikker.
3. Haal de korst van het toastbrood en verkruimel het kruim zo fijn mogelijk, met de keukenrobot. Klop de eieren los.
4. Wentel de kippakketjes eerst in bloem, dan in ei en tenslotte in het broodkruim. Bak ze 5 tot 7 minuten aan elke kant, in ruim wat hete boter of olie.
jacqueline zegt: